Botoșani: Fată de 13 ani, bătută cu un cablu electric de tatăl ei, din cauza unei note mici

Caz revoltător în Botoșani. O adolescentă de 13 ani a ajuns la spital plină de vânătăi pe corp, după ce tatăl ei, decăzut din drepturile părintești cu ani în urmă, a bătut-o cu un cablu de la un aparat de radio din cauza unei note mici primite la școală.

Tatăl adolescentei recunoaște fapta, însă argumentează că a vrut să o educe, deoarece copila a luat acum o notă mică și și-a stricat seria de zece, relatează stirileprotv.ro.

Cu 8 ani în urmă, adolescenta de 13 ani și sora ei geamănă au fost încredințate bunicii, după ce părinții fetelor au fost declarați inapți, din punct de vedere medical, să aibă grijă de fete, în urma unui accident de mașina și a unor lovituri suferite la cap.

Tatăl lor locuiește însă în aceeași curte cu ele și, potrivit vecinilor, la cea mai mică nemulțumire el devine extrem de violent.

Fata bătută acum de acest om avea, până în urmă cu puțin timp, numai note de 10 la școala. Rezultatele ei au început să scadă însă din cauza situației grele de acasă.

Adolescenta este acum internată cu răni la mâini, picioare șsi pe spate. Apropiații familiei susțin că, pentru cele două surori, bătăile aplicate de tată sunt la ordinea zilei.

Medicii spun ca fata va avea nevoie de mai multe zile de internare.

O șefă de promoție (15 ani) a murit din cauza unui anevrism cerebral

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel