Bosch, fabrică de maşini de spălat în Hunedoara. Investiție de 110 milioane de euro

BSH Hausgeräte GmbH, o companie a grupului industrial Bosch, a achiziționat teren la Simeria, judeţul Hunedoara, pentru a construi o fabrică de maşini de spălat rufe.

Valoarea totală a investiţiilor este de de aproximativ 110 milioane de euro şi se estimează ca începând din 2022 să fie produse peste un milion de maşini de spălat

„BSH Hausgeräte GmbH îşi continuă cursul de creştere în Europa şi va investi aproximativ 110 milioane de euro într-o nouă locaţie în România în următorii ani. Producătorul de aparatură electrocasnică a achiziţionat un teren de 40 de hectare pentru construirea unei fabrici de maşini de spălat. Părţile contractante au convenit să păstreze confidenţialitatea cu privire la preţul de cumpărare. Construcţia unei hale de producţie, precum şi a unui centru logistic şi a clădirilor administrative trebuie să înceapă pe proprietate încă din acest an”, se arată într-un comunicat al companiei.

Când începe producția

Investitorul intenţionează să înceapă producţia de maşini de spălat în anul 2020.

După construirea unor noi facilităţi de producţie, fabrica va avea - începând cu 2022 - o capacitate de producţie anuală de peste un milion de maşini de spălat pentru piaţa europeană.

Noua locaţie va fi în viitor, după cele din Germania, Spania şi Polonia, cea de-a patra fabrică de maşini de spălat din Europa.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel