Borbely: Voi schimba conducerea Agenţiei de Protecţie a Mediului probabil luni

Laszlo_borbely21
Laszlo_borbely21

Ministrul Mediului, Borbely Laszlo, a declarat, vineri, la Târgu Mureş, că va schimba conducerea Agenţiei de Protecţie a Mediului "probabil luni" şi că deja s-a gândit la persoana care ar putea să îl înlocuiască pe actualul şef.

Borbely a afirmat că este posibil ca România să fie suspendată, luni, de la tranzacţionarea certificatelor de emisii de carbon, din cauza unor deficienţe legate de ANPM şi că va lua în acest caz "măsuri administrative".

"Voi face modificări în structura conducerii ANPM. Conducerea va fi schimbată, probabil, luni", a spus Borbely, care a adăugat că s-a gândit deja la persoana care ar putea să îl înlocuiască pe actualul şef al ANPM, Nagy Iosif.

Declarația lui Borbely vine după ce premierul Emil Boc a declarat, vineri, că "trebuie să fie pus pe masă capul şefului Agenţiei de Protecţie a Mediului" dacă România va fi suspendată de la tranzacţionarea certificatelor verzi, el precizând că vrea "capete jos" pentru că "cei vinovaţi trebuie să plătească".

Citește și:

Emil Boc: Vreau pe masă capul şefului de la ANPM dacă România va fi suspendată de la tranzacţionarea certificatelor de emisii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel