BOMBĂ pentru Cîțu. Winzer: Cum a ajuns ministrul să ia această decizie?!

Preşedintele PNL Bucureşti, Violeta Alexandru, a spus, pe Facebook, că afirmaţii politice de genul „nu am încredere în cifrele cazurilor de COVID-19“ nu doar că nu ajută, dar sporesc îngrijorarea.
Preşedintele PNL Bucureşti, Violeta Alexandru, a spus, pe Facebook, că afirmaţii politice de genul „nu am încredere în cifrele cazurilor de COVID-19“ nu doar că nu ajută, dar sporesc îngrijorarea.

Avocatul Cristian Winzer îl trage la răspundere pe ministrul Florin Cîțu.

”Domnul Vasile “Fantastic” Cîțu este cel care a propus numirea lui Laurențiu Baranga în funcția de președinte al ONPCSB, confirmând că acesta îndeplinește TOATE condițiile instituite prin dispozițiile art. 40 alin. (4) din Legea nr. 129/2019 pentru prevenirea și combatarea spălării banilor și finanțării terorismului.

Trebuie clarificat cum și în ce context a concluzionat ministrul Vasile Cîțu că acest Baranga este LICENȚIAT și are “cel puțin 10 ani vechime într-o funcție economică sau juridică”, în condițiile in care, potrivit informațiilor publice, prin Sentința penală nr. 1605/29.06.2016 (pronunțată în cauza care a făcut obiectul Dosarului nr. 3225/4/2016 și definitivă la data de 28.09.2016) instanța a dispus ANULAREA unor acte aparținând numitului BARANGA Laurențiu, între care și diploma de Bacalaureat și diploma de LICENȚĂ! Și mai ales, cum și în ce context a ajuns ministrul Vasile Cîțu să îl propună într-o funcție de demnitate publică pe acest individ?!?

PS:

Ludovic Orbán (iunie 2020): “Suntem primul guvern de după 1990 format din PROFESIONIȘTI, incoruptibili, cu viziune și soluții fezabile”.

Klaus Iohannis (ianuarie 2020): “PNL întodeauna a avut PERSONALITĂȚI pentru toate pozițiile din statul român” - a scris avocatul Cristian Winzer pe Facebook.

Decizie pentru Baranga

Judecătoria Sectorului 5 a respins, duminică, cererea procurorilor de la Parchetul General de arestare preventivă a lui Laurenţiu Baranga, fost preşedinte al Oficiului de Prevenire şi Combatere a Spălării Banilor, şi a dispus ca acesta să fie plasat în arest la domiciliu pe o perioadă de 30 de zile, în dosarul în care este acuzat de înşelăciune, fiind suspectat că şi-a falsificat diploma de Bacalaureat.

Potrivit deciziei instanţei, pe timpul când se află în arest la domiciliu, Laurenţiu Baranga nu are voie să-şi părăsească locuinţa fără permisiunea organelor judiciare şi nu are voie să ia legătura cu reprezentanţii Universităţii Valahia din Târgovişte şi Universităţii de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară - Bucureşti.

Decizia nu este definitivă şi poate fi contestată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel