EXCLUSIV  Bogdan Teodorescu a RUPT tăcerea la DC NEWS. Mesajele lui Iohannis, ca metafora SPANACULUI

Foto: Crișan Andreescu
Foto: Crișan Andreescu

Bogdan Teodorescu a vorbit despre mesajele președintelui Klaus Iohannis, în exclusivitate pentru DC NEWS și DC NEWS TV, la emisiunea "Ce se întâmplă?" realizată de Răzvan Dumitrescu. 

"Ascult că lumea afirmă că Iohannis a ajutat PNL-ul până la un punct și de la un punct încolo face rău. Eu îndrăznesc să spun că această campanie  e agresivă. Totuși, Iohannis nu e doar Iohannis, e președintele României. Când președintele României dezvoltă acest tip de presiune, există o zonă din societate care se mulează pe această presiune și ajunge la pesimism.

Una dintre lecțiile pe care ni le transmit consultanții americani și teoria americană este cea a repetării mesajului indiferent de aparențe. Este celebra metaforă a spanacului. Adică a da mesajul politic este similar cu părintele care-și îngrijește copilul și care știe că trebuie să-și facă copilul să mănânce spanac, pentru că spanacul îl ajută la creștere.

Însă, ce să vezi, copilul vrea prăjituri. Dar părintele vine și spune: azi spanac, mâine spanac, poimâine spanac, până copilul spune: gata, nu mai vreau, eu mănânc spanac. Și atunci părintele spune, am înțeles, mănânci azi spanac, mâine prajituri. Trece ziua de mâine și vine părintele iar și spune spanac, dar copilul spune spanac și părintele se întoarce și spune: am înțeles punctul tău de vedere, astăzi avem prăjitură, prăjitură cu spanac", a declarat Bogdan Teodorescu, în exclusivitate pentru DC NEWS, în emisiunea "Ce se întâmplă?"

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel