Bogdan Maleon, profesorul găsit spânzurat, CV impresionant. Detalii-cheie

Bogdan Maleon, profesorul găsit mort alături de soția sa, avea o activitate didactică impresionantă.

În 2015, era prof. univ. dr. la Facultatea de Istorie din cadrul Universităţii "Al. I. Cuza". Tot atunci a fost numit director al Bibliotecii Centrale Universitare "Mihai Eminescu" din Iaşi. A publicat zeci de articole și volume de specialitate. 

Între anii 2006 – 2009, a ocupat funcția de  Lector Univ. Dr. și ținea cursuri şi seminarii de Istorie medievală universală şi Istoria Bizanţului.

Premii obținute:

26 octombrie 2007 - Cea mai valoroasă teză de doctorat susţinută în anul 2006 în domeniul: Istorie, acordat de Universitatea „Alexandru Ioan Cuza".

[citeste si]

5 decembrie 2008 – Premiul „Iustin Frăţiman" pentru contribuţii esenţiale în domeniul istoriei ecleziastice, acordat de Societatea de Genealogie, Heraldică şi Arhivistică „Paul Gore" din Chişinău.

17 decembrie 2009 - Premiul „Alexandru D. Xenopol", acordat de Academia Română. Activitatea sa este impresionantă. Consultați AICI cv-ul.

Directorul Bibliotecii Central Universitare (BCU) Iaşi, Bogdan Maleon, în vârstă de 42 de ani, şi soţia sa, Anda, în vârstă de 38 de ani, au fost găsiţi morţi, în casă, luni seara. Potrivit unor surse judiciare, femeia prezintă semne de violenţă pe corp, motiv pentru care anchetatorii cred că este vorba de o crimă urmată de sinucidere. Cei doi au fost găsiţi în locuinţa lor de pe strada Alistair, de o rudă care era îngrijorată că nu au ajuns la masa de Crăciun.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel