Bogdan Chirieac-Evelina Oprina: CSM-ul nefuncțional pe problemele importante

Judecătoarea CSM Evelina Oprina a admis că în acest moment Consiliul Superior al Magistraturii nu este funcțional pe chestiunile cu adevărat importante. 

Evelina Oprina a răspuns unei întrebări adresate de Bogdan Chirieac. Ea spune că CSM-ul este nefuncțional pe problemele esențiale.

Iată dialogul care a avut loc la România 9, emisiune moderată de Ionuț Cristache: 

Bogdan Chirieac: Doamna judecător, ținând seama de dezvăluirea pe care ați făcut-o în această seară, felul în care zece oameni, fără să mai anunțe și-au schimbat votul, după ce cu o seară în urmă ați ajuns la consens, întrebarea mea este dacă CSM-ul în formula actuală, este în mod real funcțional? 

Evelina Oprina: Este greu funcțional în acest moment. Funcționăm pe anumite chestiuni mai puțin importante, mai puțin esențiale. Pe cele fundamentale, într-adevăr funcționăm foarte greu. 

Reamintim că judecătoarea Evelina Oprina a dezvăluit în cadrul aceleiași ediții de la România 9, emisiune difuzată pe TVR 1, că zece judecători ai CSM și-au schimbat votul peste noapte, deși inițial au ajuns la un consens în privința modificărilor legilor justiției propuse de Tudorel Toader. 

Discuția pe legile justiției și acordul a avut loc cu o seară înainte și totul părea că se îndreaptă spre un aviz favorabil. 

CITESTE AICI știrea cu dezvăluirea făcută de Evelina Oprina în privința votului schimbat de judecătorii CSM. 


[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel