Boc nu va participa la moțiunile lui Blaga și Macovei. Vezi de ce

Fostul preşedinte al PDL, Emil Boc, a decis să nu participe, sâmbătă,  la prezentarea moţiunilor lui Vasile Blaga şi Monica Macovei la Cluj-Napoca. Edilul Clujului urmează să se alăture fostului ministru din cabinetul său, Elena Udrea,  în campanie prin ţară. Prezentările celor două moţiuni vor avea loc la un interval de două ore una de alta la Casa de Cultură a Studenților. Cea a lui Blaga la ora 13.00, iar cea a Monicăi Macovei la ora 15.00.

Întrebat, miercuri, într-o conferinţă de presă, dacă va participa, sâmbătă, la prezentarea moţiunilor lui Vasile Blaga şi Monica Macovei la Cluj-Napoca, Emil Boc a răspuns că la sfârşit de săptămână va fi prins în programul de susţinere a candidaturii Elenei Udrea.

 "Sâmbătă şi duminică voi fi prins în programul de susţinere a altei candidaturi, a Elenei Udrea, aşa cum am fost şi într-un alt week-end. Domnul Blaga este binevenit la Cluj-Napoca, dacă sunt în oraş, voi participa cu mare plăcere, dacă vine în perioada în care sunt în Cluj. Suntem colegi, nu duşmani. Faptul că în acest moment avem opţiuni de susţinere a unor moţiuni diferite e o chestiune normală, de partid, dar nu înseamnă că suntem adversari în PDL. Suntem susţinători ai unor moţiuni diferite. Şi doamna Macovei este binevenită la Cluj-Napoca", a afirmat Boc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel