Boc atacă "doi moguli şi doi politicieni" care şi-au dat mâna pentru a-l suspenda pe Băsescu. Premierul crede că asta ar putea ţine România în afara Schengen

boc
boc

Şeful Executivului a acuzat, vineri,  că "doi moguli şi doi politicieni şi-au dat iar mâna pentru suspendarea preşedintelui", fapt ce ar putea pune în pericol aderarea României la Spaţiul Schengen.

"Văd foarte multe declaraţii în ultima vreme cu privire la instabilitatea politică, ceea ce ar putea constitui un element de nesiguranţă şi pentru investitori, şi pentru cei care se uită la România în momentul de faţă. Am văzut declaraţii de suspendare din funcţie a preşedintelui şi nu mă miră să văd din noua Alianţa între moguli şi politicieni cu privire la suspendarea politicienilor, Alianţă care nu are alt obiectiv decât să oprească mersul justiţiei spre cei care nu au ajuns până acum acolo sau să ajungă la resurse la care nu au putut avea acces în timpul mandatului actualului preşedinte", a denunţat Emil Boc.

El a criticat faptul că aceşti oameni  "nu au învăţat nimic din lecţia istoriei" şi afectează interesele României, deoarece intratea în Schengen presupune stabilitate politică. Dacă suspendarea şefului statului s-ar produce nu se mai poate vorbi de aceasta, a lăsat de înţeles premierul. "Am văzut doi moguli şi doi politicieni care şi-au dat mâna pentru suspendarea preşedintelui, contrar Constituţiei şi interesului României", a spus prim-ministrul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel