EXCLUSIV  Boala pe care o au mulți români. Nu ignorați următorul lucru, vă poate salva. Dr. Simona Carniciu: Așa să facă! VIDEO

Dr. Simona Carniciu atrage atenţia asupra unui aspect extrem de important legat de o boală cu care se confruntă mulți români.

Dr. Simona Carniciu a vorbit, la Academia de Sănătate, despre cât de importantă este testarea în cazul diabetului, precum și consultul la o anumită perioadă de timp. 

„Partea de consult a diabeticului nu trebuie neglijată mai mult de un an”, a precizat Simona Carniciu, explicând ulterior: „Când spun consult, mă refer în primul rând la consultul pentru picior diabetic, pentru boala arterială perifică și pentru neuropatie. Dacă sunt neglijate mai mult de un an și apar, e în defavoarea persoanei. De aceea e bine să se prezinte măcar la acest interval. În tot restul anului, este foarte utilă telemedicina, atât timp cât se comunică prin mijloace electronice analizele și, bineînțeles, valorile glicemice!”

„Am educat pacienții în ceea ce privește boala, de la simplul regim, până la jurnale de glicemii pe care trebuie să le aibă”, a precizat Simona Carniciu.

Declarații complete, AICI:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel