Blaga, despre directoarea liceului Bolintineanu: Trebuia demisă în 2003

Liderul democrat-liberalilor, Vasile Blaga, a susținut, marți seară, la Realitatea TV, că fosta directoare a Liceului "DImitrie Bolintineanu" din Capitală, Costica Vărzaru, trebuia demisă în 2003, iar declaraţia Ralucăi Turcan, prin care cerea reluarea bacalaureatului, trebuie văzută "aşa cum a fost făcută, într-o cheie".

"Doamna profesoară trebuia dată afară din învăţământ în 2003 când mass media a prezentat-o în ipostaze indecente. Dansa cu elevi de-ai domniei sale dezbrăcaţi, la bustul gol. Din momentul acela nu mai avea ce căuta în învăţământ. Din păcate, nu numai că nu a fost dată afară, dar a şi fost promovată directoare la Liceul Bolintineanu. Am văzut, de asemenea, în jur de 30 de cadre didactice de acolo acuzate că ar fi contribuit la fraudarea Bacalaureatului, la proba de limba română", a comentat Vasile Blaga în legătură cu scandalul de fraudă la Bacalaureat de la Liceul Dimitrie Bolintineanu.

Blaga, încrezător în organele de anchetă

În cadrul emisiunii "Realitatea la raport", Vasile Blaga a comentat și declaraţia Ralucăi Turcan prin care cerea reluarea bacalaureatului: "Declaraţia colegei mele trebuie s-o vedem exact aşa cum a fost făcută, într-o cheie. Ea a spus: dacă se va dovedi că este o fraudă naţională. Eu nu cred că e o fraudă naţională, cum de altfel nu cred că toţi copiii de la Bolintineanu sunt vinovaţi. Eu cred că până la urmă organele de anchetă îşi vor face datoria", a afirmat liderul PDL, care consideră că "bacalaureatul trebuie să fie unul exigent", poate chiar "un pic mai greu decât examenul de admitere în facultate", cum era pe vremea sa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel