'Black Panther', RECORD în box-office-ul american şi mondial

'Black Panther' continuă să domine box-office-ul american şi mondial cu încasări de peste 1 miliard de dolari.

'Black Panther', adaptarea pentru marele ecran a aventurilor primului supererou de culoare din universul Marvel, continuă să domine box-office-ul nord-american în cea de a patra săptămână de rulare, cu încasări de 41,1 milioane de dolari în acest weekend şi 562 de milioane în total, respectiv peste un miliard de dolari în lumea întreagă, relatează AFP.

Acest film, care bate toate recordurile, a fost regizat de Ryan Coogler ('Creed', 'Fruitvale Station'), un regizor de culoare, şi are o distribuţie de actori de culoare dintre cei mai în vogă la Hollywood, din care fac parte Chadwick Boseman, Lupita Nyong'o, Angela Bassett, Forest Whitaker şi Daniel Kaluuya.

Al 18-lea film din universul Marvel, care tocmai a fost lansat în China, depăşeşte un miliard de dolari încasări în întreaga lume, ceea ce îl aduce pe locul al 7-lea în topul celor mai profitabile lungmetraje din toate timpurile, potrivit analistului Paul Dergarabedian, din cadrul societăţii specializate Comscore. A fost de asemenea filmul Marvel care a avut cel mai rapid încasări de 400 de milioane de dolari în America de Nord.

* Pelicula a devansat în box-office mega-producţia Disney 'A Wrinkle in Time', a regizoarei de culoare Ava DuVernay, care o are în distribuţie şi pe Oprah Winfrey, care a avut încasări de 33,3 milioane de dolari în primul weekend de rulare.

* 'The Strangers: Prey at Night', filmul horror al lui Johannes Roberts, completează podiumul cu încasări de 10,5 milioane de dolari.

* Pe poziţia a patra se află 'Red Sparrow', film de spionaj cu Jennifer Lawrence, care a avut încasări de 8,1 milioane de dolari (31,1 milioane de dolari de la lansare).

* 'Game Night', regizat de Jonathan Goldstein şi John Francis Daley, cu Jason Bateman şi Rachel McAdams, cu încasări de 7,9 milioane de dolari weekendul trecut şi 45 de milioane în total, încheie top cinci.

[citeste si]

Iată şi restul clasamentului:

6. 'Peter Rabbit' - 6,8 milioane de dolari (93,45 milioane în cinci săptămâni)
7. 'Death Wish' - 6,6 milioane de dolari (23,9 milioane de dolari în trei săptămâni)
8. 'Hurricane' - 3,1 milioane de dolari în prima săptămână de rulare
9. 'Annihilation' - 3,1 milioane de dolari (26 de milioane în şase săptămâni)
10. 'Jumanji: Welcome to the Jungle' - 2,7 milioane de dolari (397,2 milioane de dolari în şapte săptămâni).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel