Biroul unui parlamentar, vandalizat cu ouă

Birou vandalizat cu oua
Birou vandalizat cu oua

Biroul parlamentarului USR Cornel Zainea a fost vandalizat cu ouă. 

Birou parlamentar USR vandalizat cu ouă. S-a întâmplat în localitate Chiajna, acolo unde, miercuri seara, biroul parlamentarului USR Cornel Zainea a fost vandalizat cu ouă. Este al doilea atac cu ouă în mai puțin de o săptămână. USR condamnă încercările de intimidare la adresa parlamentarilor și voluntarilor care strâng semnături pentru inițiativa Fără Penali în funcții publice.

Ne exprimăm încrederea că Poliția Locală din Chiajna își va face datoria și va lua măsuri împotriva celor care au comis acest gest de barbarie, se arată într-un comunicat de presă transmis de USR Bucureşti.

'Colegii mei au venit la birou pentru o ședință cu simpatizanții și au găsit geamurile și ușa exterioară vandalizate. Este un gest de intimidare pentru că noi suntem în campania de strângere de semnături pentru Fără Penali în funcții publice și se pare că deranjăm foarte tare conducerea din Chiajna. Vor să ne taie din elan dar nu vom fi descurajați. Nu cedăm în fața presiunilor' , a declarat Cornel Zainea, deputat USR de Ilfov, după ce a depus o plângere la poliție.

Reamintim că în urmă cu câteva zile, voluntarii din Chiajna care strângeau semnături în stradă pentru inițiativa Fără Penali în funcții publice au fost bătuți cu ouă de doi bărbați în fața unei patrule de poliție iar autoritățile nu au făcut nimic atunci pentru a-i opri pe răufăcători. Este revoltător să asistăm la dovezi ale unor practici menite să sufoce orice formă de manifestare democratică. Aceste gesturi ne conturează ipoteza că polițiștii și autoritățile le tolerează tocmai pentru că deranjăm prin faptul că vrem să schimbăm România și să le interzicem persoanelor condamnate definitiv să mai ocupe funcții publice, se mai arată în comunicatul USR.

Vezi şi:Andreea Cosma - Negulescu, întâlnire explozivă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel