Bill Gates și Melinda au divorțat oficial. Cu ce s-a ales fosta soție a miliardarului

Sursă foto: Facebook Bill Gates, arhivă
Sursă foto: Facebook Bill Gates, arhivă

Divorțul soților Bill și Melinda Gates a fost finalizat. 

Bill şi Melinda Gates au pus capăt în mod oficial căsniciei lor de 27 de ani, după ce un judecător din comitatul american King a aprobat luni divorţul fostului cuplu, potrivit unor documente judiciare consultate de jurnaliştii revistei americane People.

Conform documentelor asociate acestui divorţ, Melinda Gates nu îşi va schimba numele de familie şi nici nu va primi pensie alimentară.

Agenţii de presă ai celor doi foşti parteneri de cuplu nu au răspuns solicitărilor transmise de revista People pentru a face declaraţii pe această temă, potrivit Agerpres. 

Business Insider scria că cei doi nu au semnat niciodată un acord prenupțial, dar au avut un "contract de separare" prin care se stipula modul în care își vor împărți averea în caz de divorț. Un contract de acest fel, document legal, stabilește ce se va întâmpla cu bunurile unui cuplu dacă divorțează sau dacă unul dintre ei moare, stipulează drepturi și obligații, cum ar fi întreținerea și custodia copilului și este semnat fără implicarea instanței.

În cererea de divorț a soților Gates, prezentată de TMZ s-a solicitat împărțirea bunurilor imobiliare, a bunurilor personale și a datoriilor în conformitate cu contractul lor de separare. Melinda nu a cerut sprijinul financiar al soțului.

Bill şi Melinda Gates şi-au anunţat despărţirea în luna mai. Documentele judiciare depuse în instanţă de Melinda Gates afirmau la acea vreme că mariajul soţilor Gates era "irevocabil destrămat".

Fundația celor doi valorează 40 de miliarde de dolari 

Bill & Melinda Gates Foundation, fundaţia de caritate pe care soţii Gates au înfiinţat-o în anul 2000 valorează în prezent 40 de miliarde de dolari.

Miliardarul Bill Gates, în vârstă de 65 de ani, este cofondator al companiei Microsoft. El s-a căsătorit cu Melinda, în prezent în vârstă de 56 de ani şi fost manager general al companiei Microsoft, pe insula Lanai din Hawaii pe 1 ianuarie 1994. Cei doi foşti soţi au împreună trei copii: un fiu, Rory John, în vârstă de 21 de ani, şi două fiice - Phoebe Adele, în vârstă de 18 ani, şi Jennifer Katharine, în vârstă de 25 de ani.

Deşi Bill şi Melinda Gates au anunţat că intenţionează să continue să lucreze împreună şi după divorţ, Mark Suzman, CEO-ul Fundaţiei Bill & Melinda Gates, a dezvăluit recent că foştii soţi au ajuns la un acord în virtutea căruia Melinda se va retrage din fundaţie dacă, după doi ani, ea sau Bill vor decide că nu mai pot să lucreze împreună.

Bill Gates, relație intimă cu o angajată. Ea este motivul plecării de la șefia Microsoft

Conform The Verge, co-fondatorul companiei, în vârstă de 65 de ani, ar fi avut o aventură cu o angajată, se arată într-o investigație a The Wall Street Journal. Gates și-a dat demisia din firma pe care a fondat-o în martie 2020, înainte ca ancheta internă să fie conchisă.

În 2019, consiliul director al companiei Microsoft a angajat o firmă de avocatură pentru a investiga problema, după ce o angajată a transmis o scrisoare în care explica faptul că a avut o relație sexuală cu Bill Gates care se întindea pe mai mulți ani. Se presupune că angajata, care era inginer în compania Microsoft, ar fi cerut Melindei Gates, soția lui Bill de la acea vreme, să-i citească scrisoarea, însă nu se știe dacă acest lucru s-a și întâmplat. (Citește mai mult AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel