Bicarbonatul de sodiu, oţetul şi lămâia îţi pot schimba viaţa. Uite de ce

Puţine persoane ştiu că lămâia, oţetul şi bicarbonatul de sodiu îţi pot schimba viaţa. Acestea sunt trei soluţii naturale şi economice care vă pot ajuta la treburile casnice. 

Cum sunt eficiente aceste ingrediente?

Bicarbonatul de sodiu


Folosit în gătit, produse cosmetice sau la treburile casnice, reputația bicarbonatului de sodiu este mai mult decât excelentă. Ajută la spălarea hainelor,  curățarea suprafețelor băilor și bucătăriilor, eliminarea mirosurilor sau eliminarea petelor persistente.

Oțet

Potrivit ABC, oțetul poate fi o alternativă naturală bună pentru distrugerea germenilor. De fapt, oțetul conține 5% acid acetic. Acesta din urmă distruge bacteriile și virusurile. În plus, cercetătorii americani au arătat că acidul acetic conținut de oțet este folosit pentru a ucide o bacterie care provoacă tuberculoza.

Lămâia

Deși lămâia nu este un dezinfectant real, sau cel puțin un studiu fiabil nu a reușit să demonstreze eficacitatea sa ca dezinfectant domestic, potrivit unui sucul acesteia este considerat ca un biocid natural pentru dezinfectarea apei potabile. În plus, acidul citric pe care îl conține poate distruge unii germeni și bacterii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel