Berceanu: Boc e antrenorul echipei guvernamentale

berceanu (1)
berceanu (1)

Fostul ministrul al Transporturilor, Radu Berceanu, a comparat politica cu fotbalul și a spus că și Hagi era scos de pe teren, așa cum și el a fost remaniat de ”antrenorul Boc”.

Întrebat cine a fost antrenorul care l-a scos din teren, Radu Berceanu a spus: "Antrenorul a fost domnul Emil Boc. Nu aţi văzut că în unele meciuri a fost scos şi Hagi de pe teren?!".

"Eu am încercat să exprim mai plastic părerea mea despre remanieri, spunând că este ca la fotbal. Când te trimite antrenorul în teren, nu-l întrebi de ce te trimite acum, de ce te trimite la jumătatea meciului şi nici el nu-ţi dă explicaţii. Când te scoate din teren, chiar dacă ai fost bun, te scoate, poate să te păstreze pentru meciul următor sau te scoate pentru că ai fost slab sau poate pentru a nu-ţi rupe unul picioarele", a declarat Berceanu, într-o conferinţă de presă susţinută la sediul PDL Dolj

Totuși, Berceanu și-a arătat regretul pentru faptul că a fost schimbat, deaorece nu a reușit să facă tot ce și-a propus.

"Mie îmi pare rău pentru că nu pot să continuu anumite lucruri până la finalizare, pentru că erau foarte multe lucruri care erau cu complicaţii şi pe care trebuie să le ştii şi nu e aşa de simplu. Când te aşezi în scaunul de ministru trebuie să te gândeşti că după cinci zile, cinci luni sau nu ştiu când o să te scoli"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel