Bercea Mondial: Sacii cu bani, la Traian Băsescu. Radu Tudor și Pavel Abraham, primele reacții

Bercea Mondial a făcut, joi dimineață, acuzații grave la adresa președintelui României, Traian Băsescu. Jurnalistul Radu Tudor și avocatul lui Bercea Mondial, Pavel Abraham, au comentat declarația. 

Joi dimineață, Bercea Mondial a declarat că sacii cu bani din portul Constanța ajungeau la Traian Băsescu, nu la Mircea Băsescu. 

Jurnalistul Radu Tudor a declarat că "avem de-a face cu două clanuri, unul interlop implicat în crimă organizată și contrabandă și alt clan, care a beneficiat de veniturile obținute de clanul interlop, și mă refer la clanul Băsescu. Până-n momentul de față tot ce a afirmat clanul interlop s-a adeverit. Fratele președintelui României este la închisoare pentru că doua instanțe au confirmat că a luat bani negri". 

Bercea Mondial-Traian Băsescu. Bogdan Chirieac: Acuzații extrem de grave

Avocatul Pavel Abraham, care astăzi îl reprezintă pe Bercea Mondial în instanță, în procesul în care este acuzat alături de Izaura Anghel că ar fi încercat să dea mită unui angajat al penitenciarului pentru a-i da un telefon mobil lui Bercea Mondial, a declarat, la Antena 3: "Sigur că este o situație în care nu mă pot pronunța cu privire la probe, am avut o discuție cu Sandu Anghel (n.r. cunoscut drept Bercea Mondial), am deocamdată doar elemente care nu pot susține serios un astfel de denunț. (...) O să discut din nou cu domnul Sandu Anghel și să-mi precizeze pe parcurs dovezile, care constau din declarațiile martorilor, din înregistrări audio-video. Eu nu pot face trimiterea direct la președintele României, nu am probele necesare și domnul Bercea își asumă răspunderea pentru ceea ce a spus". 

Pavel Abraham a făcut referire la afaceri cu petrol, cu fier vechi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel