Beneficii pentru posesorii de carduri de credit la această bancă

O bancă din România oferă noi facilități posesorilor de carduri de credit pentru a-i ajuta să treacă mai ușor peste această perioadă dificilă. 

Banca Transilvania continuă să vină în ajutorul clienţilor în această perioadă şi, după ce în martie şi aprilie persoanele fizice care au card de credit şi sunt la zi cu plata sumei minime lunare au avut zero sume de plată şi zero dobândă, în luna mai primesc un nou set de facilităţi, scrie Agerpres. 

Cine beneficiază 

Potrivit unui comunicat al băncii, clienţii care nu au întârzieri la obligaţiile privind cardul beneficiază în luna mai de următoarele: nu trebuie achitată suma minimă de plată pentru creditul pe card, iar dobânda este la jumătate pentru clienţii care nu au transferat în perioada 1 - 25 mai pe cardul de credit întreaga contravaloare a creditului folosit până la finalul lui aprilie.

"Cealaltă jumătate rămâne în seama BT şi, din acest motiv, nu presupune obligaţii viitoare pentru clienţi", precizează banca.

De exemplu, un client care la finalul lunii aprilie a folosit 1.500 de lei din linia de credit, în mod standard ar trebui să alimenteze cardul cu suma de 150 de lei până în data de 25 mai. Dacă de-a lungul lunii mai are utilizat în medie 2.000 de lei din linia de credit, ar datora o dobândă de 40 de lei la finalul lunii mai. Dar, datorită facilităţilor anunţate de bancă, clientul beneficiază în luna mai de următoarele: nu trebuie să alimenteze cardul cu suma minimă de 150 lei şi plăteşte dobânda de 20 lei în loc de 40 lei, dacă nu are întârzieri la plata obligaţiilor lunare privind cardul.

Cum va funcționa cardul BT

În rest, cardul va funcţiona ca până acum, adică: pentru clienţii care în perioada 1 - 25 mai aleg să achite întreaga contravaloare a creditului folosit la finalul lunii aprilie a.c., dobânda pentru luna mai este zero, iar pentru cei care au realizat tranzacţii în rate, în lunile martie şi aprilie ratele au fost oprite, iar din această lună îşi reiau cursul.

Banca Transilvania are în portofoliu aproape 530.000 de carduri de credit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel