Becali către Tatoiu la RTV: "Râde ca proasta în p..." - VIDEO

becali gigi
becali gigi

Momente tensionate la emisiunea "Știrile serii" de la România TV. Contactat telefonic pentru a comenta privatizarea Oltchim,  Gigi Becali   şi-a ieşit din fire în direct, după ce a aflat că Monica Tatoiu, care era în studio, râde de ceea ce el spune.  Becali nu s-a mai putut abține și a făcut-o cum i-a venit la gură: "proastă", "idioată" şi a trimis-o la Bălăceanca.

Cearta a avut loc, luni, la emisiunea Ştirile serii, unde Gigi Becali a intervenit telefonic pentru a vorbi de privatizarea Oltchim.  Totul a început în momentul în care social-democratul Codrin Ştefănescu, prezent şi el în studio, i-a spus lui Becali că Monica Tatoiu "s-a prăpădit de râs" tot timpul când a vorbit el.

 "Să mă ierte Dumnezeu, dar doamna Tatoiu a cam luat-o razna. E cam dusă puţin...", a reacţionat Becali.

 Monica Tatoiu nu s-a lăsat mai prejos: "Stăm de cinci minute şi-l ascultăm cum debitează... Există telecomandă, pierdeţi telespectatorii!" "Am înţeles din presă că a cumpărat o grămadă de active de care s-a ales praful. Ce a cumpărat şi a investit şi a făcut să meargă?", l-a întrebat în continuare Tatoiu pe Becali.

 "Ce naibii, mă puneţi acum să dialoghez cu doamna Tatoiu? V-am spus. Să mă ierte Dumnezeu, e dusă..."

 "E un compliment dacă vine de la dvs. (...) N-aţi făcut nimic pentru industria românească. Pierdem timpul de pomană", a replicat Tatoiu.

 Becali i-a răspuns, relatând o discuţie din 2007 cu Traian Băsescu: "Atunci când am fost la Golden Blitz cu dl. preşedinte Traian, i-am spus că am avut intenţia să mă implic în privatizarea Oltchim. La care dl preşedinte Traian Băsescu mi-a spus: Băi, Gigi, nu te băga în treaba asta, până nu mă întrebi pe mine, ca să nu te păcălească ăia. (...) Am depus proiectul să fac bancă, nu mi-a dat aprobare Isărescu".

 "Dacă şi în sistemul bancar românesc, trebuie să exportăm mizeriile din fotbalul românesc, trebuie să-i mulţumim domnului guvernator Isărescu pentru decizia pe care a luat-o", a spus râzând Monica Tatoiu.

 Replica lui Becali nu s-a lăsat aşteptată: "Vă rog frumos să nu mă mai sunaţi când o aveţi pe idioata aia acolo.... Mă puneţi cu tâmpita asta... Să se ducă naibii la Bălăceanca, păi eu vorbesc cu toate idioatele? (...) Râde ca proasta în p... Vorbim de subiect şi ea râde ca proasta în p..."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel