Bebelușii născuți prin mame surogat își așteaptă părinții în buncărele din Kiev (VIDEO)

Sursă foto: Captură video BBC
Sursă foto: Captură video BBC

Mai mulți bebeluși născuți în Kiev din mame surogat își așteaptă familiile biologice să îi ia acasă, micuții fiind blocați într-un buncăr din cauza războiului. 

Aproximativ 21 de bebeluși născuți prin intermediul mamelor surogat sunt blocați într-o creșă organizată într-un buncăr din Kiev. Micuții își așteaptă părinții, care provin din străinătate, dar, din păcate, războiul îi împedică să ajungă în sânul familiilor care i-au dorit. 

”Este foarte înfricoșător aici. Îi îngrijim pe acești bebeluși fără apărare și putem doar să sperăm că se va termina curând”, a afirmat o asistentă care se îngrijește de micuții din buncăr. 

”Ne-am riscat viața pentru el”

Unul dintre bebelușii blocați în Kiev din cauza războiului este Leonard. În curând va începe o nouă viață alături de părinții săi biologici, în Germania. Cel mic este activ și plânge zgomotos de fiecare dată când dorește să mănânce. 

”Cred că îi este foame”, a spus Heka, mama lui Leonard, blocată și ea în buncăr. ”Este oribil, oribil. Vrem să îl luăm acasă, unde este în siguranță”. 

Părinții lui Leonard au călătorit preț de 12 ore cu trenul pentru a-l recupera pe cel mic. 

”Voi putea, peste timp, să îi povestesc ce s-a întâmplat. Poate, nu știu sigur. Ne-am riscat viețile pentru el”, a adăugat Gerhard, tatăl micuțului. 

O femeie însărcinată evacuată pe targă și-a pierdut viața

O femeie însărcinată și copilul ei au murit după ce soldații ruși au bombardat maternitatea din Mariupol, unde aceasta trebuia să nască, scrie Associated Press. Imaginile cu femeia dusă de urgență la o ambulanță pe o targă făcuseră înconjurul lumii, arătând oroarea atacurilor asupra oamenilor nevinovați.

În videoclipurile și fotografiile realizate miercuri de jurnaliştii AP după atacul asupra spitalului, femeia a fost văzută mângâindu-și abdomenul însângerat în timp ce salvatorii o scoteau dintre dărâmăturile din orașul asediat Mariupol, fața ei albită reflectând șocul în care tânăra se afla. A fost printre cele mai brutale momente de până acum, surprinse în războiul din Ucraina.

Femeia a fost dusă de urgență la un alt spital, unde medicii au încercat din răsputeri să o țină în viață. Dându-și seama că își pierde copilul, au spus medicii, ea le-a strigat: „Omoară-mă acum!”. Citește continuarea AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel