Bebeluș mort după botez. Asfixia cu lichid ajuns în plămâni a fost confirmată la autopsie

Bebeluș mort după botez. Asfixia cu lichid ajuns în plămâni, confirmată la autopsie / Imagine de nobu sato de la Pixabay
Bebeluș mort după botez. Asfixia cu lichid ajuns în plămâni, confirmată la autopsie / Imagine de nobu sato de la Pixabay

Trupul bebelușului mort după botez a fost supus autopsiei. Medicii legiști au confirmat asfixia cu lichid ajuns în plămâni.

Băiețelul mort la câteva ore după ce a fost botezat la Biserica „Sf. Constantin și Elena” din cartierul Zamca al municipiului Suceava a fost supus autopsiei miercuri dimineață, la necropsie asistând o echipă numeroasă de medici, de la Serviciul de Medicină Legală Suceava, dar și experți independenți.

Este destul de cert că bebelușul a murit din cauza faptului că în plămânii săi a pătruns lichid. Practic, în urma inspirării de lichid în plămâni, copilul s-a sufocat și a intrat în stop cardio-respirator, scrie monitorulsv.ro.

Acest fapt face probabilă înecarea cu apa din cristelniță, însă concluzii nu se pot trage încă. Până la o astfel de concluzie mai sunt de așteptat rezultatele probelor recoltate la autopsie, care vor indica ce lichid se afla în plămânii bebelușului. Probele recoltate vor da răspuns și la alte dileme medico-legale care, puse cap la cap, vor duce la o concluzie detaliată privind cauza morții. 

Faptul că micuțul avea lichid în plămâni a fost constatat și de medicii care au intervenit în încercarea de a-l slava. Micuțului i-a fost aspirat lichid din plămâni.

Amintim că preotul care a botezat bebelușul a dobândit calitatea de suspect. Procurorul Anca Panciuc, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, a anunțat, la solicitarea presei, că în dosarul de ucidere din culpă privind bebelușul mort după botez cercetările nu mai sunt in rem, persoana vizată dobândind calitatea de suspect.

Sursă: monitorulsv.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel