Băutura care te ajută să slăbeşti imediat. Conţine ingrediente pe care le are toată lumea în frigider

Doriți să pierdeți în greutate și să scăpați de grăsime de pe burtă? Această băutură, preparată cu rădăcină de ghimbir, menta uscată, castraveți și lamaie, vă va ajuta să slăbiţi. 

Radacina de ghimbir

Ghimbirul este cunoscut pentru proprietățile sale de sănătate, în special ca proprietăți antiinflamatorii și gastrice care ajută sistemul digestiv. Băutura preparată din rădăcină de ghimbir vă pote ajuta să vă întăriți sistemul digestiv și să preveniți indigestia, greața și arsurile din stomac.

Frunze de menta

Această plantă aromatică conține cantități mici de cafeină și catechine, ambele fiind cunoscute pentru stimularea metabolismului prin creșterea temperaturii corpului, ceea ce duce în continuare la arderea de calorii în plus față de corpul pe care îl face în mod normal.

Lemon

Lămâile conţin vitaminei C și antioxidanților, proprietăţi care promovează o digestie bună. Limele au, de asemenea, proprietăți diuretice, care ajută la detoxifierea organismului, ajutând astfel la arderea grăsimilor.

Castravete

Castraveții sunt bogați în conținut de apă și fibre dietetice, care sunt cele mai eficiente în curățarea corpului dumneavoastră de toxine dăunătoare eliberate de sistemul digestiv.

Mod de preparare a băuturii


Luați un castron mare și adăugați toate ingredientele în el. Adăugați multă apă și păstrați-o peste noapte în frigider. Odată ce aceste ingrediente sunt bine infuzate în apă, beți apa în timpul zilei.

Este indicat să consumaţi această băutură dimineața, înainte de micul dejun. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel