Băsescu se pronunță: Este o incompatibilitate

Președintele Traian Băsescu a declarat, la ieșirea de la berărie, unde a fost, duminică, împreună cu Emil Boc, primarul Clujului, Elena Udrea, candidat PMP, și alți membri PMP, că a „servit masa, într-o zi de duminică”.

Războiul sondajelor pentru Cotroceni: IRES, CSCI, CCSCC, SOCIOPOL și INSCOP

„La masă nu facem planuri, recunosc că am discutat cu privire la situația dificilă a lui Iohannis. Este o incompatibilitate”, a declarat Băsescu.

„Dosarul domnului Iohannis, legat de incompatibilitate, se află la Înalta Curte de anul trecut, din 2013. Sigur, nimeni nu este îndreptățit să judece termenele”, susține președintele.

Acesta este de părere că dosarul candidatului ACL ar fi trebuit „să se judece înainte de depunerea candidaturilor” sau „înainte să se bage voturile în urnă”.

Moralitate

„Moralitate era dacă ar fi cerut domnia sa, știind că are dosarul din 2013, să fie judecat. Poveștile cu moralitatea sunt ca și cele cu 6-7 case făcute din meditații”, susține Băsescu.

Citește și: FOTO. Elena Udrea, cu Traian Băsescu, în Centrul Vechi. Mesajul candidatei PMP

Președintele a mai spus că „problematica incompatibilității este una care nu lasă loc de nicio amânare”, menționând că în cazul în care Iohannis ajunge președinte, dar este declarat incompatibil, „trebuie să își părăsească mandatul imediat”.

Candidați nepotriviți

„După mine, nici Victor Ponta și nici Klaus Iohannis nu sunt oameni care să asigure progresul României” deoarece „sunt egali imorali și nepotriviți”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel