Băsescu, SCANDAL cu Piperea: "Terminați cu prostiile"

Scutaru Cristina / 15 Martie 2017 / 07:46 Salveaza PDF Comentarii

Traian Băsescu și Gheorghe Piperea s-au certat în direct, la B1 TV, pe tema rolului definit de Constituție pentru procurori în justiție.

Gheorghe Piperea: Aș fi vrut ca Traian Băsescu să fi fost la fel de dur în chestiunea asta a respectării Constituției și atunci când a semnat acest protocol despre care se vorbește. Pentru că mie mi se pare că acest protocol este contrar Constituției la modul cel mai violent. Acest protocol este un fel de contract.

Traian Băsescu: Domnul Piperea, văd că îmi duceți lipsa!

Gheorghe Piperea: Sper să nu mai fiți în politică!

Traian Băsescu: Dumneavoastră, ca avocat sunteți liber să spuneți ce vreți, în timpul mandatului de avocat. Eu ca președinte am fost obligat timp de 10 ani să respect o Constituție care se revizuise cu un an înainte de începerea mandatului meu, iar în Constituție spune că procurorii sunt magistrați.

[citeste si]

Gheorghe Piperea: Nu scrie nicăieri în Constituție că procurorii sunt magistrați.

Traian Băsescu: Mi se pare că vreți neapărat să aveți o dispută cu ce ar trebui să fi făcut eu ca președinte, eu aș putea să spun ce ar trebui să faceți dumneavoastră ca avocat

Gheorghe Piperea: Asta ar putea să o spună doar clienții mei, nu dumneavoastră.

Traian Băsescu: Sunteți un faimos avocat care a încasat destule eșecuri în justiție. Vă fac sugestia să mă dați în judecată.

Gheorghe Piperea: Pe dumneavoastră v-am bătut în justiție în 2007, terminați cu prostiile!

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24