Băsescu laudă deciziile lui Merkel în mesajul său de felicitare

basescu-merkel
basescu-merkel

Preşedintele României, Traian Băsescu, a transmis duminică un mesaj de felicitare cancelarului Republicii Federale Germania, Angela Merkel, pentru victoria pe care Uniunea Creştin-Democrată a obţinut-o în alegerile generale legislative, potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale.

"Doresc să vă adresez sincerele mele felicitări pentru victoria pe care Uniunea Creştin-Democrată a obţinut-o în alegerile generale legislative. Această reuşită marchează confirmarea faptului că politicile partidului dumneavoastră i-au convins pe cetăţenii germani că direcţia pe care aţi adoptat-o şi pe care aţi susţinut-o în toţi aceşti ani este una de succes. Îmi exprim încrederea că principiile care v-au inspirat deciziile vă vor călăuzi şi mai departe în activitatea de cancelar, pentru binele Germaniei", se arată în mesajul pe care preşedintele României l-a adresat cancelarului german.

Traian Băsescu şi-a exprimat, în context, certitudinea că relaţiile foarte bune dintre cele două ţări, "prin prietenia care ne leagă şi prin relaţiile de cooperare pe care le-am dezvoltat în ultimii ani, vor fi, în continuare, un argument pentru consolidarea parteneriatului dintre România şi Germania".

"Vă rog să primiţi, stimată doamnă cancelar, expresia deosebitei mele consideraţii şi întreaga mea apreciere pentru realizările excepţionale pe care le-aţi avut în înalta demnitate care v-a fost încredinţată de poporul german", a precizat şeful statului român în mesajul adresat cancelarului Republicii Federale Germania.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel