EXCLUSIV  Băsescu face praf USR-PLUS. ”NU UITAȚI ce ne învățau să facem!”

Explicațiile vicepremierului Dan Barna după episodul cu ochelarii: O întâmplare absolut banală
Explicațiile vicepremierului Dan Barna după episodul cu ochelarii: O întâmplare absolut banală

Europarlamentarul PMP Traian Băsescu a clarificat ce reprezintă de fapt USR-PLUS, explicând că nu este un partid de dreapta, într-un interviu EXCLUSIV pentru DC NEWS.

Întrebat de analistul politic Bogdan Chirieac despre viitoarea componență a Parlamentului pe care o vor alege românii duminică, la urne, fostul președinte a transmis: „Cred că PNL și PSD vor fi cap la cap. A treia forță politică va fi USR. Vreau să cred că a patra va fi PMP. Îmi doresc din suflet ca PRO România să nu intre în Parlament, eu vă spun ce-mi doresc. Iar UDMR va intra la limită, ca de obicei, dar va intra. Cam asta va fi conformația politică”.

Ce este, de fapt, USR-PLUS

„Sper că PMP se va situa undeva între 7% și 10%, dar asta va ridica probleme foarte mari pentru o alianță de dreapta. Vor trebui cooptați cei de la USR, care sunt orice numai partid de dreapta nu.

Ei sunt progresiști, un partid neomarxist care ne invita acum câteva luni să trăim la comun, să învățăm la comun, să mâncăm la comun... deci un partid care nu prea se lipește de liberalism și de creștin-democrație, ci mai mult de marxismul coafat și adus sub forma unui curent progresist în Europa. Exponentul acestui curent este președintele francez Macron”, a explicat fostul președinte al României, Traian Băsescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel