Băsescu dă de pământ cu MRU, după atacurile la Udrea

Președintele Traian Băsescu spune că atacurile lui Mihai Răzvan Ungureanu la Elena Udrea au fost determinate de negocierile pe care fostul premier le are cu PDL, partid care i-a cerut lui MRU să dea o probă de "antibăsism".

Traian Băsescu i-a adus aminte lui Ungureanu că a obținut funcțiile de șef al Serviciului de Informații Externe și pe cel de premier cu susținerea sa.

"Blaga va merge cu MRU şi Predoiu în confruntarea cu Iohannis şi Antonescu. Ca să fie acceptat de Blaga trebuia să-i dea o probă de credinţă şi de antibăsist. Şi ca să nu dea în mine s-a răcorit ca un adevărat bărbat pe o femeie. Atâta poate!", a declarat Traian Băsescu, joi, la Adevărul Live.

Președintele Forței Civice, Mihai Răzvan Ungureanu, o acuză pe Elena Udrea, președinte al PMP, că i-a îndepărtat pe toți oamenii de calitate din jurul președintelui Traian Băsescu, spunând că rolul în politică al fostei democrat-liberale este "toxic".

Fostul premier a pornit ofensiva împotriva Elenei Udrea într-o scrisoare deschisă publicată săptămână trecută, pentru ca liderul PMP să-i răspundă de aceeași manieră. Cei doi apropiați ai președintelui își lansează acum atacuri reciproce, Udrea reproșându-i lui Mihai Răzvan Ungureanu că încearcă să se insereze în fuziunea PNL-PDL.

MRU renunță la Cotroceni. O ia de la zero în PDL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel