Baschetbalisti înjunghiați. Situație gravă. Cine este suspectul

Baschetbaliști înjunghiați
Baschetbaliști înjunghiați

Unul dintre cei doi baschetbalisti înjunghiați este în stare gravă. Daniel Gabriel Husein este principalul suspect al sangerosului atac.

Baschetbalistul Darrel Bowie a fost transferat duminică dimineața la spitalul Floreasca. El are un plămân perforat. Suspectul este poreclit Dasaev, un temut interlop brailean, care a stat ani buni în închisoare în străinătate, anunță România TV.

El a stat închis 4 ani în Spania pentru proxenetism și viol. Anchetatorii au stabilit deja identitatea tuturor celor care i-au agresat pe sportivii americani, conform sursei citate.

Cei doi baschetbalişti americani înjunghiaţi noaptea trecută la Brăila au fost operaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU), iar în prezent sunt cu stare generală echilibrată hemodinamic şi respirator, a declarat purtătorul de cuvânt al SJU Brăila, Alina Neacşu.

'Cei doi baschetbalişti înjunghiaţi sunt bine, sunt în terapie, cu stare generală echilibrată hemodinamic şi respirator, se refac dupa interventiile chirurgicale de astă noapte. Starea unuia este impredictibilă, este posibil să luăm în calcul transferul către Bucureşti. S-a discutat deja la Bucureşti şi a rămas să fie urmărit câteva ore şi, în situaţia în care necesită transferul, va fi transferat', a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila.

Înjunghiați la 2 noaptea

Cei doi americani, jucători de baschet la ACS Cuza Sport Brăila au fost înjunghiaţi, în noaptea de sâmbătă spre duminică pe terasa Music Pub din centrul Brăilei, unul dintre ei fiind într-o stare gravă, cu un plămân perforat, potrivit IPJ Brăila. Cei doi sportivi sunt Darrel Bowie, de 24 de ani, care se află în stare gravă, iar cel de-al doilea Joseph McClain, de 25 de ani.

Vezi și: Sportivi americani, înjunghiați în România



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel