Barna, referire la Dragnea la moțiune: A fost o greșeală de la început

Dan Barna
Dan Barna

Președintele USR, Dan Barna, a declarat, marți, la dezbaterea pe moțiunea de cenzură, că Guvernul Dăncilă este marcă înregistrată Liviu Dragnea, precizând că nu dorește Executivului soarta fostului lider PSD.

"USR spune de un an de zile ca acest guvern trebuie să plece. De fapt, acest guvern nu trebuia să ajungă vreodată să guverneze România. Guvernul Dăncilă a fost o greșeală de la început și este o catastrofă în prezent”, a spus Dan Barna, în plenul Parlamentului.

"Așa am avut "șansa" să ne facem de râs nu doar la noi în țară, ci în întreaga Europă. Dar mai mult de atât, și ceea ce contează cu adevărat, așa cum am văzut la alegerile din mai, acest guvern nu mai are susținerea alegătorilor. Românii nu mai vor să fie rușinea Europei, cu cozi de kilometri la secțiile de vot și guvernanți care îi sfidează în față. Doar un sfert dintre alegători au mai votat la aceste ultime alegeri pentru coaliția PSD - ALDE. Asta e tot ce au mai putut să strângă PSD și ALDE după 2 ani și jumătate de guvernare, pe care au început-o de la peste 50% susținere electorală. Este un mesaj cât se poate de clar pe milioane de români care au mers la vot pe 26 mai l-au transmis: Acest Guvern trebuie să plece!", a mai spus Dan Barna.

„Acesta este un Guvern marcă înregistrată Liviu Dragnea, nu îi dorim soarta creatorului, dar ne dorim dreptate pentru toți", a mai spus liderul USR.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel