Barna, amuzat de conflictul USR - PNL pe Legile Justiției? Prelipceanu: ”Zâmbiți și știți că așa este!”. Mesaj acid către PNL

foto captură Digi24
foto captură Digi24

Dan Barna se arată amuzat de nemulțumirile din coaliția de guvernare pe modificarea Legilor Justiției. 

Vlad Voiculescu s-a amuzat teribil când au fost anunțate noile restricții. Andreea Moldovan a râs cu sunet când i s-a spus despre anunțul ministrului Educației că școala va începe fizic fără testare. Dan Barna zâmbește în conflictul USR-PNL pe Legile Justiției. 

Vezi și: Andreea Moldovan a RÂS în direct când a auzit că Sorin Cîmpeanu a anunțat că începe școala fără testare

PNL a reproșat USR că Ministerul Justiției, condus de Stelian Ion, nu a dezbătut Legile Justiției în coaliție. ”Situația e mai... e ca la Radio Erevan” consideră Dan Barna, care spune că Legile Justiției sunt în consultare publică de 6 luni. Liderul USR susține că liderii de grup, de la Senat și de la Cameră, au primit de două săptămâni Legile Justiției, dar și că Stelian Ion a anunțat de la tribuna Parlamentului, la dezbaterile pe SIIJ, că va trimite și Legile Justiției către CSM pentru a ajunge la forma care să fie trimisă Parlamentului. În timpul susținerii sale, Dan Barna a spus, de mai multe ori, că lucrurile au fost clarificate în ședința de coaliție. 

Barna, amuzat de nemulțumirile din PNL? 

După ce Cosmin Prelipceanu i-a spus lui Dan Barna că pare, din ceea ce spune, că, pentru USR, colegii de coaliție sunt ca toți ceilalți și că le transmite că, fiind în dezbatere publică legile, ar fi putut și ei să se uite acolo și să facă observații, dacă aveau, dar și PNL s-ar fi așteptat să fie consultați pe legile justiției, să existe o dezbatere, fiind parteneri la guvernare, liderul USR s-a amuzat. ”E o chestiune de proces pe care am reglat-o astăzi” a răspuns Dan Barna. ”Zâmbiți pentru că știți că așa este” i-a spus Cosmin Prelipceanu. ”Nu, zâmbesc pentru că e o chestiune de proces, nu de fond. Și da, dragii noștri colegi, lucrurile acelea erau la îndemână, le aveați, dar nu am venit și să spun vă rog să vă uitați în ele” a spus Dan Barna. 

Vezi și: Barna îi cere lui Prelipceanu o sticlă de vin veche de un an dacă omul USR PLUS va performa la ANAF: Eu țin acest pariu, îl țineți?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel