Conflict Ludovic Orban - Stelian Ion: Legile Justiției NU au fost dezbătute în coaliție

Sursă foto: Facebook Ludovic Orban
Sursă foto: Facebook Ludovic Orban

Președintele PNL, Ludovic Orban, a vorbit vineri despre proiectul Legilor Justiției propus de Ministerului Justiției și a spus că pachetul nu a fost dezbătut în coaliție.

Președintele PNL a spus că proiectul de modificare a Legilor Kustiției nu a fost dezbătut în coaliție. Este doar un proiect al Ministerului, a precizat Ludovic Orban, transmite Mediafax.

„Obiectivul fundamental al PNL este de a asigura independența justiției, de a asigura un cadru legislativ la nivel european. Proiectele de modificare a legilor justiției trebuie să facă obiectul unor mari consultări publice. Proiectul trimis de Ministerul Justiției este al Ministerului Justiției, nu a fost dezbătut în coaliție. Va fi supus dezbaterii în coaliție, în societate, va fi analizat de organizațiile din domeniu”, a explicat liderul PNL.

VEZI ȘI: Klaus Iohannis, la bilanţul ÎCCJ. Preşedintele a cerut REFORME la legile justiţiei

Ar putea fi sesizată Comisia de la Veneția


Ludovic Orban a refuzat să comenteze demersul ministrului Justiției și a dezvăluit faptul că ar putea fi sesizată Comisia de la Veneția.

„Este în procedură parlamentară, nu vreau să comentez... Parlamentul sau Guvernul ar putea sesiza Comisia de la Veneția pe această temă.”, a precizat Ludovic Orban.

VEZI ȘI: Președintele Comisiei Juridice căra BOXA lui Stelian Ion. Nicușor Halici, culise despre dictatura lui Mihai Badea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel