Bărbatul acuzat că şi-a ucis fiica adolescentă, arestat preventiv

Bărbatul acuzat că şi-a ucis fiica în vârstă de 15 ani  în localitatea Săcele, a fost arestat preventiv, joi, pe o perioadă de 30 de zile, pentru comiterea infracţiunii de omor, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa. 

Potrivit sursei menţionate, suspectul a fost externat pe 23 ianuarie din Spitalul Judeţean Constanţa, fiind reţinut pentru 24 de ore, iar ulterior a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Constanţa, care a emis pe numele lui un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Constanţa.

Pe 18 ianuarie, în jurul orei 14,30, poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale al IPJ Constanţa au fost sesizaţi că în localitatea Săcele a fost găsit cadavrul unei tinere, alături de un bărbat în stare comatoasă, care a fost transportat cu elicopterul SMURD la Spitalul Judeţean Constanţa.

La faţa locului s-a deplasat o echipă complexă, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa. A fost stabilit că persoana decedată este o minoră de 15 ani, iar bărbatul transportat la spital este tatăl ei, în vârstă de 47 de ani. Din probatoriul administrat în cauză, procurorul criminalist a concluzionat că minora ar fi decedat prin asfixiere mecanică, reiese dintr-un comunicat transmis de IPJ Constanţa.

Conform acestuia, procurorul criminalist din cadrul Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa, împreună cu poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale, continuă cercetările în acest caz, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor şi violenţă în familie. 

Vezi si: Bărbat omorât de autobuz în timp ce încerca să urce în el. Scene înfiorătoare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel