Bărbat, la un pas de moarte într-un magazin. Ce s-a întâmplat

Un bărbat a fost înjunghiat, într-un magazin din municipiul Arad, de un client care nu ar fi vrut să plătească produse luate de pe rafturi, agresorul fiind ridicat ulterior de către poliţişti de acasă şi dus încătuşat la la audieri.

Incidentul a avut loc într-un magazin alimentar din cartierul Aurel Vlaicu, din municipiul Arad, iar martori au fost mai mulţi clienţi. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Lorena Radu, a declarat că un client a luat produse de pe rafturi şi a vrut să plece, iar vânzătoarea i-a atras atenţia că trebuie să le plătească. Persoana respectivă ar fi refuzat, moment în care un alt bărbat, rudă cu vânzătoarea, a intervenit verbal, cerându-i suspectului să renunţe la produse sau să le plătească. Acesta din urmă a scos un cuţit şi l-a atacat, reuşind să înjunghie victima în zona toracică şi în spate.

Agresorul, în vârstă de 30 de ani, a fugit, iar martorii au chemat o ambulanţă pentru celălalt bărbat. Victima, care are 47 de ani, a fost transportată la Spitalul Judeţean, unde primeşte îngrijiri. Suspectul a fost dus la audieri, iar poliţiştii au decis să-l reţină, pentru 24 de ore, pentru tâlhărie.

Vezi și: Dieta hipocalorică. Slăbești până la 5 kilograme

Desecretizare protocoale, CCR decizie. Manda: Decizia CSAT nu e secretă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel