Bărbat înjunghiat în piept de iubita sa pe peronul unei gări din Reșița

 Bărbat, înjunghiat în piept de iubita sa pe peronul unei gări din Reșița / Foto: Pixabay
Bărbat, înjunghiat în piept de iubita sa pe peronul unei gări din Reșița / Foto: Pixabay

Un bărbat a fost înjunghiat în piept de iubita sa. Incidentul s-a produs pe peronul unei gări din Reșița.

O femeie și-a înjunghiat în piept iubitul, în timp ce se aflau pe peronul unei gări. Pe fondul consumului de alcool, între cei doi concubini ar fi izbucnit un conflict spontan. Scandalul ar fi degenerat, iar bărbatul a fost înjunghiat de iubita sa. Femeia a fost arestată preventiv pentru 30 de zile și este acum de acuzată de tentativă de omor, relatează realitateaderesita.net.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin, incidentul a avut loc în Gara Reşiţa Sud. Procurorii au dispus reținerea inculpatei și au propus Tribunalul Caraş-Severin arestarea preventivă a acesteia „având în vedere gravitatea faptei și a probelor administrate”. Judecătorii au dispus arestarea preventivă a femeii pentru o perioadă de 30 de zile pentru tentativă la omor asupra unui membru de familie. 

VEZI ȘI: Un bărbat din Galați și-ar fi ucis iubita înainte de a se sinucide. Cadavrele celor doi, găsite de copii

Crimă înfiorătoare în Constanța. Un bărbat a ucis-o pe sora iubitei sale cu 42 de lovituri de cuțit

Un bărbat a fost reținut după ce a ucis-o pe sora iubitei sale. ”Cruzime” - așa descriu anchetatorii scena înfiorătoare din Constanța. Femeia ucisă intervenise pentru a-și salva sora, însă a sfârșit sub furia de nedescris a bărbatului, care i-a provocat nu mai puțin de 42 de plăgi prin înjunghiere. Sora femeii ucise voia să se despartă de bărbat, iar, din acest motiv, între cei doi a izbucnit un conflict. Victima a intervenit în sprijinul surorii sale. Și-a salvat sora, dar nu și propria viață, pentru că agresorul, care a dat dovadă de o cruzime de nedescris, a răpus-o sub o avalanșă de lovituri de cuțit. Se pare că victima avea doar 32 de ani. 

Tânără de 25 de ani din Râmnicu Sărat, înjunghiată în spate de iubitul său atunci când mergeau la un botez

Un alt caz șocant s-a produs în Râmnicu Sărat, la sfârșitul lunii august. O tânără de 25 de ani a fost înjunghiată de iubitul său. Bărbatul, care este cu 18 ani mai mare decât tânăra, originar din Bordești, județul Vrancea, a abandonat-o pe femeie într-o baltă de sânge și a fugit de la fața locului. El a fost prins de polițiști după mai multe ore în satul natal. Totul s-ar fi întâmplat în timp ce cei doi mergeau la un botez.

VEZI ȘI: De ce apare VIOLENȚA în familie, cazuri care terifiază România. Psihologul Radu Leca: Traumele din copilărie se transformă în dorința de a lovi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel