Bărbat bătut de tată și amendat de polițiști, la Suceava

Sucevean bătut de tată și amendat de polițiști pentru a circulat după ora 22:00 / Imagine de Anja de la Pixabay
Sucevean bătut de tată și amendat de polițiști pentru a circulat după ora 22:00 / Imagine de Anja de la Pixabay

Un bărbat care și-a reclamat tatăl pentru că l-ar fi lovit s-a ales cu o amendă din partea polițiștilor pentru că a circulat după ora 22:00.

Un bărbat din satul Bogata, comuna Baia, a avut o seară de coșmar după întâlnirea cu propriul tată. Fiul ar fi fost lovit de părintele său după o partidă de beție, iar la final s-a ales și cu o amendă din partea polițiștilor care au venit la locuința sa, scrie Monitorul de Suceava.

Totul a început vineri seară, în jurul orei 19.00, când fiul și-a vizitat tatăl, iar cei doi au ciocnit mai multe păhărele. Au întrecut limita, iar la un moment dat între ei ar fi izbucnit o ceartă. Tatăl și-a lovit fiul, iar acesta a decis să plece spre propriul domiciliu, tot din satul Bogata, eveniment care s-a petrecut după ora 01.00 din noapte.

Acasă a fost observat de concubină, care a sunat la 112 și a solicitat ajutorul unui echipaj medical. Bărbatul a refuzat să fie transportat la Spitalul Fălticeni, dar nici nu a putut oferi date suplimentare despre incidentul pe care l-a avut cu propriul părinte.

Până când vor lămuri acest aspect, polițiștii l-au amendat pe bărbatul bătut pentru că a circulat după ora 22.00, fără să respecte condițiile impuse în acest moment de autorități și care interzic circulația pe timp de noapte fără motive întemeiate și fără a avea o declarație pe proprie răspundere.

Sursă: Monitorul de Suceava

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel