Bani câștigați rapid. Minerva: ATENȚIE

Horoscop
Horoscop

Minerva a vorbit, la Antena 3, în emisiunea „Voi cu Voicu”, și despre horoscopul valabil pentru această primăvară. Cu privire la o zodie, a tras un semnal de alarmă.

„Chestiunile financiare devin importante sau cel puțin accentul principal cade pe ele, dar trebuie să te gândești și la lucruri mai bune. Proprietatea și bunurile, chiriile, fondurile de investiție, chiar și tranzacțiile în numerar îți pot fi de folos, pot fi profituri și venituri și din proprietăți, din terenuri și din imobile. Asta ar însemna că trebuie să câștigi rapid bani. Îți poate da un sentiment de securitate falsă, atenție! De fapt, s-ar putea să bați la o ușă închisă, în ceea ce privește cariera sau câștigurile personale prin vanitate și prin supraevaluare.

Spune ce gândești, dar fă-o cu prudență și calm.

Știi instinctiv ce funcționează mai bine pentru tine. Urmează-ți intuiția, cât mai mult posibil. Există o anumită determinare în interiorul tău de a-ți schimba nu numai viața sau circumstanțele, ci practic și imaginea. Aceasta trebuie să te conecteze la modul în care dorești să fii văzut în ceea ce privește aspectul, sănătatea, fizicul, atitudinile și mentalitatea”, a spus Minerva la Antena 3. Este vorba despre Vărsător.

VEZI ȘI: Mercur retrograd. Minerva: ATENȚIE! Nu luați bani, case, mașini!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel