EXCLUSIV  Bănci implicate în activități ilegale. Cătălin Ivan: Cele mai mari șapte institute de credit

Bancă
Bancă

Europarlamentarul Cătălin Ivan, candidat la alegerile europarlamentare pe lista PRODEMO, a declarat la DCNews că 7 dintre cele mai mari bănci aflate în Uniunea Europeană au fost implicate în activități ilegale cu Panama.

Am fost membru în Comisia specială de anchetă Panama Papers. Cele mai mari 7 bănci din Germania erau implicate în activități ilegale cu Panama. Toate cele mai mari 7 bănci din Germania ofereau clienților scheme prin care să evite plata taxelor și impozite, spălarea banilor și alte astfel de activități.

A fost o întreagă dezbatere, un întreg scandal în Germania, dar băncile au rămas în picioare. Mandatul Băncii Central Europene este unul singur: să salveze băncile. În timp ce rezervele federale din SUA au mandat clar să asigure un nivel de trai populație, puterea de cumpărare, în Europa este doar ca băncile să fie bine.

Dacă vorbim despre corupție, nu putem să vorbim despre România ca fiind cea mai coruptă țară, dar lupta împotriva corupției trebuie să fie o luptă dusă la nivel european, a declarat Cătălin Ivan la DCNews.

Răspunsul integral poate fi urmărit AICI


Vezi și: Români ținuți captivi în Germania. Cătălin Ivan: Sunt dați dispăruți

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel