Balul Bobocilor cu obscenităţi - Vezi aici transcriptul NECENZURAT

bordea
bordea

Profesorii şi elevii care au participat la Balul Bobocilor organizat la Colegiul Economic Dimitrie Cantemir din Suceava au fost nevoiţi să asculte limbajul obscen şi jignirile cu tentă sexuală ale comediantului Bordea din Botoşani.

bordeaNici bine nu a făcut primii paşi pe scenă, că „artistul“ şi-a început recitalul. Cel vizat a fost un elev care tocmai susţinuse un moment din spectacol. „Şchiopeţ, mai bine-ţi spuneai numele şi atât şi, ca să ţi-o dau înapoi, păcat că mama ta n-a făcut un sex oral când trebuia“, a spus comediantul. Din „recital“ nu au lipsit nici invitaţiile la consumul de alcool sau „iarbă“. „Vă dau un sfat, pentru când o să mai creşteţi, nu amestecaţi alcoolul cu iarba şi vă spun de ce. Stăteam cu ea faţă în faţă, făceam dragoste şi ea mi-a băgat un deget în fund. Nu-i ok“, a rostit Bordea.

Invitatul elevilor şi al profesorilor de la Colegiul Economic „Dimitrie Cantemir“ nu şi-a ascuns revolta nici vizavi de părinţi. „Când văd părinţi care se leagă de copiii lor că beau la 16, 17, 18 ani, mor. Ce dracu’ vrei să facă? Dă-o dracului, trăieşte-ţi viaţa“, a fost îndemnul comediantului.

„Chiar dacă e un subiect tabu, eu militez pentru treaba asta (n.r. - sex oral), pentru că noi românii, dacă acesta ar fi un sport olimpic, am fi campioni“, a spus Bordea.

„Erau în sală copii minori, părinţi, mame, nu se poate aşa ceva! Am vrut să opresc spectacolul chiar de când a intrat el în scenă, dar mi s-a spus că nu se poate. Am fost complet şocat de ceea ce am văzut acolo şi vreau să aflu cum a ajuns un asemenea specimen la noi la spectacol“, a declarat Corneliu Romaşcu. De altfel, în această dimineaţă, organizatorii balului bobocilor au fost chemaţi de către director pentru a da explicaţii şi pentru a fi traşi la răspundere. Vizaţi de anchetă sunt atât elevi de clasa a XII-a, cât şi profesori.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel