Baiț de miel. Rețetă Paște 2018. Ingrediente:
1 l vin alb
100 ml ulei de măsline
sare de mare
piper mozaic
1 căpățâna usturoi
câteva crenguțe rozmarin
câteva crenguțe mentă
câteva crenguțe cimbrișor
câteva foi de dafin
Baiț de miel. Rețetă Paște 2018. Mod de preparare:
Punem carnea în tavă și turnăm uleiul și vinul alb peste ea. Tăiem căpățâna de usturoi în două și o punem în tavă. Așezăm, din loc în loc, crenguțele de mentă, de cimbrișor, de rozmarin și foile de dafin. Asezonăm cu sare de mare și piper proaspăt râșnit.
[citeste si]
Dăm la frigider pentru cel puțin 3-4 ore, de preferat cu o zi înainte. Înainte să dăm friptură la cuptor completăm cu apa cât să o acopere.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News