Bahmuțeanu și Prigoană, din nou în pragul divorțului

adriana-bahmuteanu-prigoana
adriana-bahmuteanu-prigoana

 În familia lui Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu se pare că a încolțit din  nou sămânța unui scandal. Potrivit Cancan, Silviu Prigoană i-a făcut plângere soției la Protecția Copilului și la Poliție și cere încredințarea de urgență a celor doi minori. Bahmuțeanu și Prigoană au mai divorțat de trei ori în trecut, dar s-au recăsătorit pentru a patra oară acum cinci ani, mariaj în urma căruia s-au născut și cei doi copii.

 Silviu Prigoana a depus, marţi, o plângere la Direcţia de Protecţie a Copilului sector 3, în care o reclamă pe Adriana Bahmuțeanu  că a părăsit căminul conjugal şi cere încredinţarea, în regim de urgenţă a celor doi copii minori, pe care-i au impreuna. Prigoană a făcut o plângere împotriva soţiei şi la Poliţie.

Silviu Prigoană susţine că Adriana Bahmuţeanu a plecat, împreună cu fiii săi, Maximus (5 ani) şi Eduard (2 ani), spre o destinaţie necunoscută, potrivit cancan.ro.

 În schimb, Adriana Bahmuțeanu a declarat că are impresia că lui Prigoană  "i s-a urcat căldura la cap. Eu sunt cu amândoi copiii într-un resort de lângă Bucureşti. Nu mi-aş pune în pericol copiii. Nu ştiu ce l-a apucat şi nu înţeleg cum a depus plângere, când el este plecat din ţară în interes de afaceri".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel