Badea spune că Oreste îl aleargă cu banii de la politicieni

78496_1
78496_1

Lupta dintre Mircea Badea și Oreste Teodorescu continuă. Este una tacită, în care cele două părți implicate scriu anumite mesaje, cu țintă subînțeleasă. 

Mircea Badea a scris un mesaj, pe Facebook, în care pare că îl avertizează pe cel care odată i-a fost bun prieten, Oreste Teodorescu, că "Pe ticăloșii care mănâncă rahat ca ultimele lepre despre cei care le-au salvat fundul de mai multe ori în această viață, îi va lua dracu. Foarte curând", potrivit AM Press.

Jurnalistul a mai postat  un mesaj în care pare să se refere tot la Oreste, despre care spunea acum ceva timp că "a luat bani de la politicieni". Acum, jurnalistul revine și scrie pe pagina de socializare: "Am cunoscut pe cineva care mă alerga prin oraș să-mi dea din banii pe care îi lua de la politiceni în campania electorală. Sigur că nu m-a prins. Se pare că banii s-au cam terminat și foamea e mare pentru că acum mănâncă căcat".

Nici Oreste nu a renunțat la luptă, el ar fi postat un mesaj a cărui țintă directă este Mircea Badea: "Exista un lătrau îndrăcit care turbează când aude de Părintele Iustin Pârvu, vitriolând spațiul mediatic cu tot felul de mârâituri înfundate. Îi recomand un superb reportaj marca În Premiera cu Carmen Avram". Reacția lui Oreste a venit după ce Mircea Badea a scris, tot pe pagina de socializare următorul mesaj: "Într-o seară, Iustin Parvu a spus: 'E o seara frumoasă!'. Asta pentru că era seara și era frumoasă. Cei care citează din Iustin Pârvu şi Arsenie Boca de zece ori dimineaţa, de zece seară şi de trei ori între mese (în general banalităţi şi clişee), folosesc şi expresii de genul 'pe îndrăciţi îi arde rău la călcâie'. Pace şi dulceaţă!”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel