Mircea Badea, uimit de ce a auzit la "Neatza cu Răzvan și Dani": Asta merită România

Mircea Badea a propus patru "măsuri economice satisfăcătoare" pentru români. De ce? Pentru că au mai fost și nimeni nu a avut nimic împotrivă. 

Printre alte subiecte, realizatorul TV a spus că a auzit în emisiunea "Neatza cu Răzvan și Dani" că, în curând, un gram de benzină va fi cât un gram de aur.

"Consider că, în această țară, ar trebui să se întâmple următoarele lucruri: scăderea salariilor și pensiilor cu 25% și TVA de 24%. Merită cu prisosință. Am auzit și la "Neatza cu Răzvan și Dani" că sunt mari probleme cu prețul la benzină, că gramul de benzină va costa cât gramul de aur în curând. Îmi dau seama că această țară merită să aibă prețul de 6 lei pe litru, nu ca acum. De ce? Pentru că l-a mai avut. Eu cred că toți oamenii care se vaită, dar și noi, restul, cred că merităm altceva și anume scenariul pe care vi l-am spus, mai ales că s-a mai întâmplat în România și am văzut că a fost ok. În anii trecuți, când s-au tăiat pensii și salarii, iar un litru de benzină era 6 lei, nu erau atâția experți care să se dea cu fundul de pământ. Nu îmi aduc aminte să fi fost atâta isterie pentru niște lucruri care chiar s-au întâmplat. Probabil asta merită România, deci sunt un mare suporter", a zis Mircea Badea.

"Iau un exemplu la întâmplare. În timp ce mă uitam la jurnaliștii Răzvan și Dani spunând cum gramul de benzină va ajunge cât gramul de aur, mă gândeam la orele le care le petrec în trafic. De ce sunt ore? Pentru că sunt foarte multe mașini în jurul meu. Sunt mașini peste tot, mașini care merg, în general, cu carburant. Eu nu găseam nimic logic în ideea în care vai, ce mare este prețul benzinei și marea de mașini de pe stradă. Eu nu am zis că Răzvan și Dani nu au logică, să nu se înțeleagă greșit. Spun doar că eu nu am găsit logica, dar trebuie să fie undeva pe acolo. Ne-ar ajuta pe toți o scădere cu 25% la pensii și salarii, o creștere a prețului litrului de benzină la peste 6 lei, TVA să fie 24%, nu de alta, dar a mai fost așa și nu a fost atâta isterie", a mai zis realizatorul TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel