Badea, clipe de GROAZĂ! Boala care l-a băgat în sperieți: A fost înspăimântător!

Mircea Badea a povestit ceea ce afirmă el a fi momentul în care i-a fost cel mai rău posibil în această viaţă. 

Mircea Badea a povestit, în emisiunea "În gura presei" de luni seara, ce a păţit în momentul în care a luat o viroză de la fiul său. Badea a făcut o paralelă între simptomele pe care le-a avut atunci şi coronavirus.

"Mie, clar, mi-e frică de Covid. Nu de covid în sine, fiindcă - aşa cred eu – sunt absolut convins că mie nu-mi face absolut nimic. Ba chiar cred că sunt foarte mari şanse să fiu asimptomatic, deşi am o boală autoimună destul de nasoală. Dar chiar şi-aşa, sunt şanse să fiu asimptomatic sau cu simptome uşoare.

Cred că m-am chinuit mult mai rău într-o vară când am luat de la fii-miu care a luat de la grădiniţă o viroză. Nu-mi aduc aminte să-mi mai fi fost atât de rău în viaţa asta. Eram zombi. Nu mai percepeam distanţe, nu mă percepeam pe mine, nu apreciam viteze, distanţe... Eram, pur şi simplu, zombi. Iar noaptea transpiram de nu ştiu cum de nu am murit de deshidratare, ceva infernal. Mai întâi aveam frisoane, puneam pe mine de toate, transpiram şi nu puteam să le dau jos că mă apuca iar frisoneala. A fost ceva înspăimântător. Mi-e greu să cred că e la fel", a povestit Mircea Badea.    

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel