Bădălău: Această minciună a PNL trebuie să înceteze

N. Badalau
N. Badalau

"PSD reușește în doar doi ani de guvernare să aducă bugetul de pensii de la minusuri uriașe, la plus (de la -15 miliarde de lei în guvernarea Cioloș, la +218 milioane în prezent). Din 2007, bugetul de pensii nu a mai fost pe excedent. Este efectul transferului contribuțiilor, o măsură criticată vehement de PNL", transmite ministrul Economiei, Niculae Bădălău.

"Cifre oficiale: 218.029.188 lei! Atât este EXCEDENTUL bugetului de pensii în trimestrul doi al anului. Este pentru prima oară , din 2007, când bugetul de pensii are din nou excedent – adică încasează mai mulți bani decât cheltuie. Așadar SUNT BANI DE PENSII, fără probleme!

Excedentul bugetului de pensii este cea mai bună dovadă care desființează manipularea Opoziției că n-ar fi bani de pensii. Această minciună prin care PNL își pregătește justificarea plafonării sau tăierii pensiilor în eventualitatea unei veniri la guvernare, trebuie să înceteze. Ar fi un gest de minimă decență și considerație la adresa părinților și bunicilor tuturor românilor!

Aceasta este cea mai bună situație a bugetului de pensii din ultimii 12 ani, fiind rezultatul deciziei guvernului PSD în privința transferului contribuțiilor de la angajat la angajator, dar și a creșterii numărului de salariați și a majorării salariilor. Măsura a fost atunci criticată cu vehemență de PNL. Iată însă că după 2 ani se văd roadele bune ale acelei decizii", scrie Niculae Bădălău pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel