Bach, Silvestri, Chopin, Rachmaninov și Liszt la Palatul Suţu

Dacă-i miercuri e recital la Muzeu! Palatul Șuțu îmbracă pe 23 aprilie straie de sărbătoare pentru a găzdui un recital extraordinar de pian susținut de Florin Mantale. Publicul fascinat de muzica clasică are astfel ocazia să asculte minunatele compoziții semnate de Bach, Silvestri, Chopin, Rachmaninov și Liszt.

Miercuri 23 aprilie, 2014, ora 19:00, la Palatul Suţu, Muzeul Municipiului Bucureşti (Bulevardul Ion C. Brătianu nr. 2, Bucureşti) bucureștenii sunt invitați să urmărească performanța extraordinară a pianistului Florin Mantale, care va avea în programul concertului organizat de Fundația Accumm Bach, Silvestri, Chopin, Rachmaninov și Liszt. Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile.

Despre Fundaţia Accumm

Stagiunea de concerte şi spectacole a Fundaţiei ACCUMM este un proiect care a demarat în anul 1999 și care îşi propune să semnaleze, prin intermediul artiştilor invitaţi, cele mai noi tendinţe în arta interpretativă muzicală şi teatrală românească, în literatură şi film. Astfel, prilejuiește publicului spectator bucureştean întâlnirea cu importante personalităţi ale artei muzicale, teatrale şi literare, dar și cu cei mai talentaţi artişti ai tinerei generaţii, într-un demers coerent de valorificare, atât a artei interpretative româneşti, cât şi a unui spaţiu emblematic pentru istoria Bucureștiului (Palatul Suțu – Muzeul Municipiului Bucureşti).

Astfel, prin prezentarea unor concerte şi spectacole în interpretări moderne într-un spaţiu reprezentativ pentru istoria veche a capitalei, iniţiatorii acestui proiect urmăresc integrarea activă şi creativă a patrimoniului arhitectural al capitalei în peisajul cultural contemporan, reconsiderarea vechilor spaţii culturale din perspectiva unei societăţi în reconstrucţie, precum şi implicarea publicului în acest proces de valorificare a marilor tradiţii ale trecutului în conjuncţie cu problematica modernă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel