Avertizare circulație auto de sărbători în Bulgaria

Mijloacele de transport cu masa maximă admisă de peste 12 tone vor avea restricţii de circulaţie pe drumurile din Bulgaria în perioada sărbătorilor de iarnă, informează un comunicat de presă al ITPF Giurgiu.

"Poliţia Rutieră Ruse, Bulgaria, a informat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu, prin intermediul Centrului Comun de Contact româno-bulgar, cu privire la faptul că, în perioada sărbătorilor de iarnă, vor exista restricţii de circulaţie pentru mijloacelor de transport pe drumurile naţionale şi autostrăzile din Republica Bulgaria. Restricţiile de circulaţie se referă la mijloacele de transport cu masa maximă admisă de peste 12 tone şi se aplică pe toate autostrăzile din Bulgaria", se arată în comunicatul de presă.

Restricţiile de circulaţie intră în vigoare în data de 22 decembrie la ora 16:00 şi se aplică până la ora 20:00.

De asemenea, ele vor fi în vigoare în data de 27 decembrie, între orele 14:00-20:00, în data de 29 decembrie între orele 16:00-20:00 şi în data de 01 ianuarie 2018, între orele 14:00-20:00. Sunt valabile pe: DN I-5 Ruse-Veliko Tarnovo, pe DN I-1, Rebarkovo-Botevgrad, unde circulaţia se redirecţionează pe DN 11-16 Rebarkovo-Svoge-Sofia, Blagoevgrad-PPTF Kulata, pe DN I-4 - nod circulaţie Koritna - Veliko Tarnovo - Shumen, pe DN I-8 - PTF Kalotina -Sofia, pe DN II-18 - centura oraşului Sofia, pe DN I-9 - Varna-Burgas şi pe DN II-99 Burgas -Tsarevo.

Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu ţine permanent legătura cu autorităţile bulgare şi a dispus toate măsurile aflate în competenţa instituţiei, astfel încât controlul de frontieră să se desfăşoare fluent şi operativ, a menţionat sursa citată.

[citeste si]

De asemenea, recomandă celor care vor să treacă frontiera în această perioadă în Bulgaria să consulte aplicaţia 'Trafic Online' disponibilă pe site-ul www.politiadefrontiera.ro, care prezintă o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp. Timpii de aşteptare sunt actualizaţi în timp real, fapt ce ajută utilizatorul să-şi reconfigureze traseul către un punct de frontieră ce înregistrează valori de trafic scăzute.

Vineri după-amiază nu au fost înregistrate cozi de tiruri la PTF Giurgiu-Ruse, Bulgaria, a mai menţionat sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel