Avengers: Infinity War - încasări record

Filmul ''Avengers: Infinity War'' a avut încasări record în primele zile de la lansare. 

Filmul care reuneşte cea mai mare parte a supereroilor universului Marvel într-o luptă de proporţii epice pentru salvarea omenirii a realizat încasări de 250 de milioane de dolari în Statele Unite şi Canada, potrivit estimărilor publicate duminică de compania de specialitate Exhibitor Relations. 

Avengers: Infinity War a detronat Star Wars: The Force Awakens, care a avut încasări de 248 de milioane de dolari în primul weekend de la lansare în 2015, în Statele Unite. La nivel mondial, supereroii Marvel au avut încasări de 630 de milioane de dolari după primele zile de la lansare, cele mai mari încasări de weekend pe plan mondial din istorie, fără a lua în calcul China, unde va fi lansat la 11 mai, potrivit Exhibitor Relations. 

[citeste si]

Cine urmează în box-office

Pe poziţia a doua în box-office, filmul horror "A Quiet Place" a avut încasări de 10,6 milioane de dolari în weekend (peste 148 de milioane de dolari în cele patru săptămâni de când se află pe marile ecrane). Pelicula spune povestea unei familii care încearcă să supravieţuiască sub ameninţarea unor creaturi misterioase. 

Comedia I feel pretty, cu Amy Schumer, ocupă a treia poziţie cu 8,1 milioane de dolari (29,5 milioane în două săptămâni de la lansare). Filmul spune povestea unei tinere care nu se simte bine în pielea ei, dar care, în cele din urmă, începe să-şi accepte corpul aşa cum este în realitate. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel