Tonel Pop a răbufnit la DIICOT: S-a evitat să fiu de față la audierea familiei lui Dincă. Acest lucru îi disperă

Familia lui Gheorghe Dincă este audiată în aceste momente la DIICOT. Avocatul familiei Luizei Melencu acuză procurorii DIICOT că nu l-au anunțat și că s-a evitat să fie la audiere. 

Tonel Pop a declarat că DIICOT nu l-a anunțat de audierea familiei lui Gheorghe Dincă. ”Dacă începusem să am o brumă de încredere în anchetatorii ce au în grijă acest caz, în momentul ăsta s-a spulberat orice brumă de încredere în dumnealor.”

Avocatul familiei Melencu a declarat că a aflat cu puțin timp în urmă că familia inculpatului urmează să fie audiată la ora 12:00. 

”DIICOT dă către mine, care am dreptul să particip la orice act de cercetare și urmărire penală, note de genul: următoarele două săptămâni, vom avea activități la Caracal, pe la București și pe nu știu unde.” acuză avocatul. Tonel Pop susține că a făcut cerere expresă să spună exact ce activități urmează, dar și că s-a prezentat la DIICOT și s-a primit răspuns că ”nu, dom`ne, am dat și noi așa”. 

”S-a evitat să fiu la audiere”

”S-a evitat, cu cât s-a putut, să nu fiu de față la audierea acestor persoane. Mai mult, acest lucru eu l-am cerut, am făcut și o plângere, pe care ieri am prezentat-o procurorului de caz, care mi-a zis că nu o poate înregistra la Caracal, am venit s-o înregistrez aici. Între timp, dânșii s-au grăbit să-i audieze, fără ca noi să știm” a declarat Tonel Pop.  

El a adăugat că ”plângerea e depusă, dar dânșii au citat înainte pe ascuns și m-au pus să depun aici plângerea că nu o pot înregistra acolo, se joacă de-a fața ascunselea cu noi”. 

”Orice avocat din dosar are dreptul să pună întrebări martorilor, inculpaților, persoanelor audiate. Acest lucru disperă pe anchetatori, nu vor ca să fie puse și alte întrebări, decât cele pe care le pun dânșii” acuză Tonel Pop. 

”Mă simt urmărit, mă simt supravegheat, interceptat”

Avocatul familiei Luizei Melencu susține că se ascunde ceva prin acest lucru. Tonel Pop a mai afirmat că ”mă simt urmărit, mă simt supravegheat, interceptat, o să fac o cerere către CSM și către procurorul general, pentru a se vedea, verifica cât din fondurile DIICOT sunt alocate pentru cei care comentează împotriva DIICOT pe acest caz, începând cu familia, presa, avocații, rudele părților vetemate. Eu cred că DIICOT alocă fonduri incredibil de mari - n.r. pentru interceptare”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel