Audiere DNA. Băsescu, informaţii despre dosar

Mihai Ciobanu / 12 noi 2018 / 20:19 Salveaza PDF Comentarii
Băsescu
Descriere foto: Băsescu

Traian Băsescu a intervenit, telefonic, în cadrul emisiunii Andreei Creţulescu de la România TV, pentru a face o serie de precizări legate de audierea sa la DNA.

Traian Băsescu a intervenit, telefonic, în emisiunea Andreei Creţulescu de la România TV pentru a face o serie de precizări legate de audierea sa la DNA. Iată ce a declarat acesta: "E păcat să mergem pe presupuneri atât timp cât chiar de la DNA se pare că au scăpat informaţii care au produs mai multă confuzie. Eu am fost chemat ca martor, nu a existat nicio legătură între întrebările pe care mi le-a adresat procurorul israelian cu Călin Popescu Tăriceanu sau cu campania lui. De asemenea, vreau să precizez foarte clar că nu există nicio legătură între campania mea electorală din 2009 [...]

Lucrurile vizează cu totul altceva, nu o să îmi permit să fac speculaţii dar nu pot să nu mă duc cu gândul la faptul că Benny Steinmetz este unul din acţionarii de la Roşia Montană Gold Corporation [...] şi că România se află într-un proces cu Gold Corporation tocmai la Washington. [...] Nu a existat nicio întrebare legată de finanţarea campaniei lui Călin Popescu Tăriceanu în 2008 şi nicio întrebare legată de finanţarea campaniei mele din 2009. Şi nici nu are vreo legătură."


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25