EXCLUSIV  Aterizare la Cairo, văzută din cabina pilotului. Osiceanu, filmare de execeptie și comentariu savuros

aterizare Cairo
aterizare Cairo

Cezar Osiceanu vă arată cum este o aterizare văzută din cabina pilotului.

De asemenea, pilotul Cezar Osiceanu a făcut și un comentariu savuros despre situația cu mizeria din Sectorul 1.

”Câteva asemănari dintre Cairo și Sectorul 1 al Bucureștiului? Iată-le mai jos:


- Cairoului i se spune și “Orașul Gunoaielor”, la fel cum Sectorului 1 i se spune “Sectorul Gunoaielor”


- la Cairo nu există sistem centralizat de colectare a gunoiului menajer, egiptenii aruncând sacii de gunoaie care pe unde apucă!

 
- șobolanii egipteni se plimbă nestingheriți la Cairo, așa cum se plimbă rudele lor din Sectorul 1.


- pisicile egiptene sunt la fel de multe ca suratele lor din București și nimeni nu le prinde, castrează, dar mai ales vaccinează! 


- mesele teraselor sunt la câțiva metri de sacii de gunoi în ambele cazuri”, a fost comentariul făcut de pilotul Cezar Osiceanu pentru DC News.

Șobolani la raftul de patiserie al unui supermarket din Sectorul 1

Șobolanii de pe străzile Capitalei au trecut de la a zace pe străzi la a face 'spectacol' în magazine. Doi șobolani au fost surprinși la raftul cu produse de patiserie al unui supermarket din Sectorul 1. 

O fotografie cu doi șobolani a devenit virală pe rețelele de socializare. Cei doi șobolani au fost surprinși la raftul cu produse de patiserie al unui supermarket din zona 1 Mai, Sectorul 1. 

'Șobolani la ofertă: iei un covrig, primești doi șobolani. Poftă bună!', scria, printre altele, persoana care a postat imaginea. 

Fotografia a fost preluată și de Tudor-Tim Ionescu pe pagina sa de Facebook. Fostul viceprimar al Capitalei a menționat: 'Covrigi și șobolani, meniul cetățenilor din #Sector1.'

Badea, propunere în problema gunoaielor din Sectorul 1 al Capitalei

Mircea Badea, realizatorul emisiunii "În gura presei", a venit cu o propunere inedită pentru autorităţile Sectorului 1, care este invadat de şobolani după scandalul gunoaielor. 

Acesta a făcut o paralelă cu ursul Arthur, numit aşa de activiştii de mediu pentru că ar fi fost cel mai mare exemplar din România, şi a spus că ar fi interesant dacă şi şobolanii din Sectorul 1 ar primi nume. 

"Să botezi urşii e interesant, deşi nu are sens, dar acum putem boteza şobolanii. E mult mai interesant! De ce? Pentru că sunt mai mulţi. Adică necesită şi ţinere de minte. Plus că îl vezi azi, îl vezi şi mâine, mai schimbi o vorbă, te mai împrieteneşti, îi pui şi un nume", a declarat Mircea Badea.

Deratizarea Capitalei României a fost amânată în acest an, iarba a crescut în parcurile din București, iar căpușele au început să-și facă simțită prezența tot mai mult în spațiile verzi. Primarul general a precizat că așteaptă ca vremea să se îmbunătățească pentru a începe deratizarea și tunderea ierbii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel